Οι προλεταριοι δεν εχουν πατριδα
οσο η πατριδα ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ προλεταριους

Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2008

1984 – 2008: 60 χρόνια προσφυγιάς των Παλαιστινίων


Γιατί πληθαίνουν οι ακραίες φωνές των Παλαιστινίων,μήπως γιατί αδιαφορούνε οι υπόλοιποι λαοί ή φοβούνται να πάρουν κάποια απόφαση για την ίδρυση του Παλαιστινιακού όλα αυτά τα χρόνια;

Το 1948 είχαμε 750.000 Παλαιστίνιους που έφυγαν από το Ισραήλ, σήμερα φτάνουν τα 7 εκατ. οι πρόσφυγες που εγκαταλείψανε τα σπίτια τους.Τώρα ζούνε 1.200.000 Παλαιστίνιοι μέσα στο Ισραήλ. Σύμφωνα με τους νόμους(νόμος υπηκοότητας)όσοι Άραβες έμειναν στο Ισραήλ δικαιούνται να πάρουν υπηκοότητα,ενώ όσοι εκδιώχτηκαν δεν έχουν δικαίωμα επιστροφής.Το τείχος που κτίζεται τα τελευταία χρόνια παρά τις διεθνείς αντιδράσεις δεν είναι,όπως κάποιοι νομίζουν, στα σύνορα του 67 αλλά περιλαμβάνει και τους εβραϊκούς εποικισμούς της Δυτικής Όχθης.Το 93% της γης στο Ισραήλ ανήκει στο κράτος!!!

Μόνιμη λύση για να υπάρξει οι Παλαιστίνιοι θεωρούν απαραίτητα:
Να υπάρξει λύση με το καθεστώς της Ιερουσαλήμ
Επιστροφή όλων των προσφύγων
Ίδρυση του Παλαιστινιακού κράτους στα σύνορά του 1976
Η πολιτική του Ισραήλ αντίθετα προχωρά:
Στο νόμο της υπηκοότητας
Στην ανταλλαγή πληθυσμών
Καταστρέφει 500 χωριά και η γη πάει στα χέρια του Ισραήλ
Κάνει εκδίωξη των Παλαιστινίων από τις μεγάλες πόλεις του Ισραήλ

Η Γάζα βρίσκεται στα πρόθυρα της καταστροφής.Σε οικονομικά χάλια βρίσκεται και η Δυτική Όχθη. Συνεχίζονται οι εποικισμοί από το Ισραήλ στα Παλαιστινιακά εδάφη. Χαρακτηριστικά τα τελευταία στοιχεία δείχνουν ότι το ποσοστό αύξησης του εβραϊκού πληθυσμού στις «αποικίες» ξεπερνά το 5%.Το Ισραήλ επεκτείνει τις αποικίες και στη περιοχή της Ιερουσαλήμ. Συγκεκριμένα οργανώνει οικισμούς με σκοπό να αποκόψει την πόλη από την Βηθλεέμ και την Δυτική όχθη.Επίσης έχει στρατηγικό σχέδιο να φτιάχνει εβραϊκές πόλεις με στόχο να χωριστεί η Δυτική όχθη σε βόρεια και νότια. Με όλα αυτά τα σχέδια, που μπορεί ο επισκέπτης στην περιοχή εύκολα να αντιληφθεί, ένα είναι το σίγουρο… δεν μπορεί να υπάρξει βιώσιμο Παλαιστινιακό κράτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ

Καποτε η γωνια αυτη της γης,που παταμε και λεγεται Ελλαδα ειτανε δοξασμενη κι ευτυχισμενη κι ειχε ενα πολιτισμο που επι 2 1/2 χιλιαδες χρονια συνεχιζει να παραμενει και να θαυμαζεται απ' ολο τον κοσμο.
Κανενας σοφος η' ασοφος δεν μπορει μεχρι σημερα να γραψει
ουτε μια λεξη,αν δεν αναφερθει στα εργα,που αφησαν οι δημιουργοι αυτου του πολιτισμου,που λεγεται αρχαιος
ελληνικος πολιτισμος.
Καποτε,λοιπον,η χωρα μας ειτανε δοξασμενη,μα αργοτερα
την υποδουλωσαν κι εχασε την παλια της αυτη δοξα.
Μα υστερα απο καμποσα χρονια η χωρα μας σηκωθηκε
στο ποδι κι υστερα απο σκληρους αγωνες εναντια στη σκλαβια,παλι λευτερωθηκε.
Στην εποχη της σκλαβιας περασε σκληρα,μαυρα χρονια
και πολλοι ''εξυπνοι'',αναμεσα στους οποιους και καποιος Φαλμεραγιερ,ισχυριστηκαν πως η Ελληνικη φυλη εσβησε και οτι αυτη διασταυρωθηκε με αλλες φυλες,που δεν εχουν τιποτα κοινο με την αρχαια ελληνικη φυλη.Μα οτι και να πουνε δεν εχει καμια αξια.Την ελληνικοτητα μας την αποδειξαμε.Γεγονος ειναι οτο η χωρα μας ξεσηκωθηκε και ξαναγινηκε παλι λευτερη. Αυτο κανεις δεν τοθελε.Ουτε οι ξενοι βασιλιαδες,ουτε οι ντοπιοι κοτζαμπασηδες.Οι ξενοι
δεν το θελανε,γιατι φοβισμενοι απο τη Γαλλικη επανασταση,χτυπουσαν ολες τις εξεγερσεις και δημιουργησαν γι αυτο μεταξυ τους την Ιερη Συμμαχια.
Οι ντοπιοι κοτζαμπασηδες γιατι ταχανε καλα με τους Τουρκους και ξεζουμιζανε τον λαο.

Απο το λογο του Αρη στη Λαμια