Οι προλεταριοι δεν εχουν πατριδα
οσο η πατριδα ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ προλεταριους

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2008

Ο Τέρενς Κουίκ και ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ των ψευτοαναρχικών

ΑΝΑΡΧΟΝΑΖΙ

http://www.youtube.com/watch?v=MKdDyo6O4zY


Kατ' αρχάς να δηλώσω ότι δεν τρέφω καμία εκτίμηση για το πρόσωπο του μεγαλοδημοσιογράφου Τέρενς Κουίκ, ουδέ για τον λαλίστατο αρχαιολάτρη-νεοεκλεγέντα βουλευτή του ΛΑΟΣ κ. Άδωνι Γεωργιάδη.
Τα όσα τίθενται όμως στο βίντεο που σας παραπέμπω, είναι εύλογα ερωτήματα που θέτω κι εγώ με τη σειρά μου στους φίλους του φόρουμ.

Παρατηρούμε την τελευταία εβδομάδα στα κανάλια να παρελαύνουν ένα σωρό αγανακτισμένοι πολίτες και δημοσιογράφοι, που καταγγέλλουν την βία των χρυσαυγιτών και την υποστήριξη που έτυχαν από τα ΜΑΤ, στην επίθεσή τους κατά των αναρχικών-αντιεξουσιαστών. Δεν εξετάζω εδώ το κατά πόσο θεμιτό είναι να διαμαρτύρονται οι οπαδοί του "αντιεξουσιαστικού" χώρου, όταν επιχειρούν ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ να απαγορεύσουν σε έναν άλλο πολιτικό χώρο να πραγματοποιήσει μια ανοιχτή εκδήλωση και αντ' αυτού... τις τρώνε. Θα σταθώ στο ότι υπάρχει μια γενικευμένη αγανάκτηση για την υπαρκτή ή μη στήριξη των ΜΑΤ στους χρυσαυγίτες.
Από τα κανάλια δεν περίσσεψαν οι δηλώσεις κατά της φασιστικής βίας, κατά της δράσης (παράνομης ή όχι) των ακροδεξιών-νεοφασιστών-νεοναζιστών κ.ο.κ. Και καλώς υπάρχει αυτή η αγανάκτηση. Σε μία χώρα που έχει ζήσει στο ΠΕΤΣΙ της την ιδεολογία του Φασισμού και του Ναζισμού (από την όψη και από την... κόψη), σε μία χώρα που έχει δώσει το ΑΙΜΑ της για την όποια ελευθερία, που απείλησε πριν από 60 χρόνια η τερατώδης αυτή ιδεολογία, σε μία χώρα ακόμα που οι πολίτες της βίωσαν τόσες διώξεις από την πρόσφατη δικτατορία, είναι ΦΥΣΙΚΟ να προκαλεί ΑΠΕΧΘΕΙΑ η δράση ατόμων με τέτοιες αντιλήψεις.

ΟΜΩΣ ο φασισμός δεν έχει πρόσωπο. Πέρα από τον απροκάλυπτο φασισμό των χρυσαυγιτών (που για όνομα του Θεού, πρόκειται για ένα τσούρμο 20-30-50 καταπιεσμένων μαλακισμένων που έχουν παρασυρθεί από 10 φυρερίσκους ΚΥΠατζήδες της κακιάς ώρας) υπάρχει και ο υφέρπων ΟΡΑΤΟΤΑΤΟΣ φασισμός των ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ της δήθεν "αντιεξουσιαστικής" "αριστεράς" (και τα δύο βάλτε τα σε ΠΟΛΛΑ εισαγωγικά).
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτοαποκαλούνται... αριστεροί και μάλιστα αντιεξουσιαστές κάποιοι εγκληματίες, κουκουλοφόροι ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ που στο όνομα της... αντιμετώπισης του φασισμού χρησιμοποιούν το κατεξοχήν μέσο του φασισμού που είναι η ΩΜΗ ΒΙΑ.

Πιστεύω ότι σε αυτή τη χώρα υπάρχει μια ιδιόμορφη κατάσταση. Από τη μια καταδικάζεται (και καλώς γίνεται έτσι) η βίαιη δράση μερικών ακροδεξιών κωλόπαιδων (θυμάτων εντέλει των παρενεργειών του καπιταλισμού), από την άλλη όμως θεωρείται ως... φυσιολογική η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΙΑΙΗ ΔΡΑΣΗ των "αναρχικών"... καλόπαιδων. Αυτών που έχουν δικαίωμα, με τη στήριξη μάλιστα του ΣΥΡΙΖΑ, 101 "μη" κυβερνητικών οργανώσεων, του 98% των δημοσιοκάφρων και του... εθνικού αρλεκίνου κυρίου (τσου ρε) Λάκη Λαζόπουλου να:
- Καταλαμβάνουν πανεπιστήμια αφήνοντας πίσω τους ένα τοπίο βομβαρδισμένο
- Καίνε βιβλιοπωλεία, σπάνε προθήκες καταστημάτων, καταστρέφουν, λεηλατούν, ισοπεδώνουν
- Στέλνουν στο νοσοκομείο οποιονδήποτε δεν είναι αρεστός στις ανθελληνικές ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ διεστραμμένες αντιλήψεις τους
- Βυσοδομούν κατά πάντων, ακόμη κι αυτής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας (βλ. αφίσες κατά Χριστόδουλου)
- Επιτίθενται κατά χωριών, των οποίων οι κάτοικοι κατηγορούνται ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ ως σεξιστές και βιαστές
- Τρομοκρατούν: φοιτητές, πρυτάνεις, πολιτικούς κ.ο.κ.
και η λίστα δεν έχει τελειωμό.

Αναρωτιέμαι: η βία έχει χρώμα; Αν όχι, γιατί δεν ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ απ' όλα τα πολιτικά κόμματα, οργανώσεις της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ (υποστηρίκτριας κατά τ' άλλα της ελευθερίας του λόγου) και κανάλια η ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ, ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ επίθεση των ακροαριστερών-ψευτοαναρχικών κουκουλοφόρων ΑΛΗΤΩΝ κατά του βιβλιοπωλείου Γεωργιάδης; (10η κατά σειρά).

Μήπως τελικά σ' αυτή τη χώρα υπάρχει μια ιδιόμορφη ασυλία των ψευτοαναρχικών ΦΑΣΙΣΤΩΝ;
Τι θα γινόταν αν χρυσαυγίτες επιτίθονταν στα γραφεία του ΣΥΝ ή κάποιου αναρχικού στεκιού;
Θα σκούζαν ΝΑΙ ή ΟΧΙ τα ΜΜΕ για ανοχή του κράτους απέναντι στη βία των φασιστοειδών;
ΓΙΑΤΙ δεν γίνεται το ίδιο με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΦΡΙΛΑ και τους ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ των καθοδηγούμενων και επιδοτούμενων νεοφασιστών αλητών του δήθεν "αντιεξουσιαστικού" χώρου;

Αναμένω τις απόψεις σας. Δεκτές και οι ύβρεις στο πρόσωπό μου από "θιγόμενους" (αν και δεν είναι αυτό το ζητούμενο).

Υ.Γ.: Απαιτείται πρώτα η παρακολούθηση του 10λεπτου βίντεο.


ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΥ ΡΕΣΑΛΤΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ

Καποτε η γωνια αυτη της γης,που παταμε και λεγεται Ελλαδα ειτανε δοξασμενη κι ευτυχισμενη κι ειχε ενα πολιτισμο που επι 2 1/2 χιλιαδες χρονια συνεχιζει να παραμενει και να θαυμαζεται απ' ολο τον κοσμο.
Κανενας σοφος η' ασοφος δεν μπορει μεχρι σημερα να γραψει
ουτε μια λεξη,αν δεν αναφερθει στα εργα,που αφησαν οι δημιουργοι αυτου του πολιτισμου,που λεγεται αρχαιος
ελληνικος πολιτισμος.
Καποτε,λοιπον,η χωρα μας ειτανε δοξασμενη,μα αργοτερα
την υποδουλωσαν κι εχασε την παλια της αυτη δοξα.
Μα υστερα απο καμποσα χρονια η χωρα μας σηκωθηκε
στο ποδι κι υστερα απο σκληρους αγωνες εναντια στη σκλαβια,παλι λευτερωθηκε.
Στην εποχη της σκλαβιας περασε σκληρα,μαυρα χρονια
και πολλοι ''εξυπνοι'',αναμεσα στους οποιους και καποιος Φαλμεραγιερ,ισχυριστηκαν πως η Ελληνικη φυλη εσβησε και οτι αυτη διασταυρωθηκε με αλλες φυλες,που δεν εχουν τιποτα κοινο με την αρχαια ελληνικη φυλη.Μα οτι και να πουνε δεν εχει καμια αξια.Την ελληνικοτητα μας την αποδειξαμε.Γεγονος ειναι οτο η χωρα μας ξεσηκωθηκε και ξαναγινηκε παλι λευτερη. Αυτο κανεις δεν τοθελε.Ουτε οι ξενοι βασιλιαδες,ουτε οι ντοπιοι κοτζαμπασηδες.Οι ξενοι
δεν το θελανε,γιατι φοβισμενοι απο τη Γαλλικη επανασταση,χτυπουσαν ολες τις εξεγερσεις και δημιουργησαν γι αυτο μεταξυ τους την Ιερη Συμμαχια.
Οι ντοπιοι κοτζαμπασηδες γιατι ταχανε καλα με τους Τουρκους και ξεζουμιζανε τον λαο.

Απο το λογο του Αρη στη Λαμια