Οι προλεταριοι δεν εχουν πατριδα
οσο η πατριδα ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ προλεταριους

Κυριακή 8 Ιουνίου 2008

Η σιωπή των Ποντικιών.....

Δεν είχα την παραμικρή αμφιβολία ότι οι πυρπολήσεις των βιβλιοπωλείων Γιαννάκενα και Γεωργιάδη θα περνούσαν χωρίς σχολιασμό από όλους τους δημοκρατικούς "διανοουμένους" της Αριστεράς και της "Προόδου".Εννοώ αυτούς που πριν από λίγο καιρό με πύρινα άρθρα, δηλώσεις, ανακοινώσεις μαζικά υπογραφόμενες, τηλεοπτικές συζητήσεις και με κάθε άλλο τρόπο στηλίτευαν την αποφαση του δικαστηρίου να αποσυρθεί από τις σχολικές βιβλιοθήκες το βιβλίο της Έρση. Υπενθυμίζω ότι το βασικό επιχείρημα τους ήταν ότι σε μία δημοκρατία οι πνευματικοί άνθρωποι είναι ελεύθεροι να εκφράζονται όπως τους καθοδηγεί η φαντασία τους και η αισθητική τους, έστω και ον όσα γράφουν δεν αποδίδουν την πραγματικότητα ή σχολιάζουν κατά τρόπο που ενοχλεί ή προσβάλει κάποιους.Δυστυχώς δεν επρόκειτο περί αυτού. Είχαμε για μία ακόμη φορά να κάνουμε με την παραδοσιακή και συνήθως αποτελεσματική αντίδραση- ο κ.Χατζηγάκης διέταξε προκαταρκτική ανάκριση εις βάρος του δικαστή Δ. Γαβαλά(κλίκ)- της ιδεολογικής τους συντεχνίας, που θέλησε να υπερασπισθεί το κορίτσι της και καλό στέλεχος των κοινοβίων ή κοινωνιών της νεοταξίτικης αριστεράς(κλίκ) με πρόσχημα την διαφωνία τους προς κάθε είδους λογοκρισίας και απαγόρευσης. Και η απύθμενη υποκρισία τους προκύπτει όχι μόνο ότι σιωπούν για το κάψιμο των βιβλιοπωλείων , αλλά και γιατί η συμπεριφορά τους είναι απόδειξη ότι οι εν λόγω υπέρμαχοι της ελευθερίας του λόγου ενδιαφέρονται αποκλειστικά και μόνο για την απρόσκοπτη διάδοση του δικού τους νεοταξίτικου λόγου, χάριν της οποίας δεν διστάζουν να τάσσονται υπέρ της κατάπνιξης κάθε άλλης άποψης που αμφισβητεί την μονομερώς επικρατούσα αγιογραφία τους. Η σιωπή του αρλουμπολογου Χριστόπουλου προέδρου της Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου ή του επιδοτούμενου προέδρου του ΕΚΕΒΙ Μαρκάκη που υπερασπίσθηκαν με τόσο πάθος τις διπλοκέφαλες ψωλές των φαντασιώσεων της Ερσης(κλίκ), ή των κάποιων άλλων που θαύμασαν την δημιουργικότητα του αυνανισμού της Στεφανή, αποδεικνύει ότι κάποιοι ιδιαίτερα προβεβλημένοι σαν προοδευτικοί υπέρμαχοι της ελευθερίας του λόγου εννοούν την ελευθερία του δικού τους λόγου και κανενός άλλου.

http://tabouri.blogspot.com/2008/06/blog-post_08.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ

Καποτε η γωνια αυτη της γης,που παταμε και λεγεται Ελλαδα ειτανε δοξασμενη κι ευτυχισμενη κι ειχε ενα πολιτισμο που επι 2 1/2 χιλιαδες χρονια συνεχιζει να παραμενει και να θαυμαζεται απ' ολο τον κοσμο.
Κανενας σοφος η' ασοφος δεν μπορει μεχρι σημερα να γραψει
ουτε μια λεξη,αν δεν αναφερθει στα εργα,που αφησαν οι δημιουργοι αυτου του πολιτισμου,που λεγεται αρχαιος
ελληνικος πολιτισμος.
Καποτε,λοιπον,η χωρα μας ειτανε δοξασμενη,μα αργοτερα
την υποδουλωσαν κι εχασε την παλια της αυτη δοξα.
Μα υστερα απο καμποσα χρονια η χωρα μας σηκωθηκε
στο ποδι κι υστερα απο σκληρους αγωνες εναντια στη σκλαβια,παλι λευτερωθηκε.
Στην εποχη της σκλαβιας περασε σκληρα,μαυρα χρονια
και πολλοι ''εξυπνοι'',αναμεσα στους οποιους και καποιος Φαλμεραγιερ,ισχυριστηκαν πως η Ελληνικη φυλη εσβησε και οτι αυτη διασταυρωθηκε με αλλες φυλες,που δεν εχουν τιποτα κοινο με την αρχαια ελληνικη φυλη.Μα οτι και να πουνε δεν εχει καμια αξια.Την ελληνικοτητα μας την αποδειξαμε.Γεγονος ειναι οτο η χωρα μας ξεσηκωθηκε και ξαναγινηκε παλι λευτερη. Αυτο κανεις δεν τοθελε.Ουτε οι ξενοι βασιλιαδες,ουτε οι ντοπιοι κοτζαμπασηδες.Οι ξενοι
δεν το θελανε,γιατι φοβισμενοι απο τη Γαλλικη επανασταση,χτυπουσαν ολες τις εξεγερσεις και δημιουργησαν γι αυτο μεταξυ τους την Ιερη Συμμαχια.
Οι ντοπιοι κοτζαμπασηδες γιατι ταχανε καλα με τους Τουρκους και ξεζουμιζανε τον λαο.

Απο το λογο του Αρη στη Λαμια