Οι προλεταριοι δεν εχουν πατριδα
οσο η πατριδα ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ προλεταριους

Σάββατο 1 Μαρτίου 2008

Οι «αριστερές» πόρνες σκούζουν!

Τα πολύχρωμα παπαγαλάκια και κυρίως τα «ροζ» θυμήθηκαν τώρα τις παλινωδίες του Μίκη!!! Θυμήθηκαν ότι το 1997 έδωσε συναυλία στα Σκόπια!!!
Ξεχνούν φυσικά ότι οι Κύρκιδες και Δαμανάκιδες έτρεχαν τότε στα «εθνικά» συλλαλητήρια για να τρυγήσουν το εκλογικό νέκταρ και να βγουν από την αφάνεια!!!
ΤΩΡΑ όλοι αυτοί υστερικά κατηγορούν κάθε λαϊκή αντίδραση «εθνικιστική» και «ρατσιστική»!!! ΑΠΑΙΤΟΥΝ αυτοί οι δοσίλογοι, που το 2008 μας εμφανίζουν την αμερικάνικη πολιτική στα Βαλκάνια σαν «ειρήνη» και «ρεαλισμό», να έχει καταλάβει ο Μίκης το 1997, πριν ακόμα τους ΝΑΤΟΪκούς βομβαρδισμούς της Σερβίας, τη νεοταξική στρατηγική των προτεκτοράτων και της κατάτμησης της Ελλάδας. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ο Μίκης κατάλαβε νωρίς αυτό που τα παπαγαλάκια δεν θέλουν να καταλάβουν ακόμα. Το κατάλαβε και βγαίνει ανοικτά και γενναία και το καταγγέλλει με όλη τη δύναμη της φωνής του, δίνοντας έκφραση στις υπόγειες κραυγές και τα αισθήματα του ελληνικού λαού.
Ο Μίκης, σαν ένας τεράστιος καλλιτέχνης, λειτουργεί συχνά, όπως η μαγνητική βελόνα. Παλινωδεί, αλλά στο τέλος η «βελόνα» σταθεροποιείται στον μαγνητικό πόλο: Στη συνείδηση της Ιστορίας και στη λαϊκή «ψυχή»!!!
Και αυτό είναι το μεγαλείο του Μίκη. Ξεπερνάει τις επεισοδιακές παλινωδίες του και ευθυγραμμίζεται στα ιστορικά και εθνικά πεπρωμένα του λαού.
Τα μικρόψυχα και πουλημένα παπαγαλάκια και τα μαντρόσκυλα της «επαναστατικής» παρθενίας δεν μπορούν να τον αγγίξουν. ΟΤΑΝ γλείφεις τις κατουρημένες ποδιές των δυναστών και έχεις μεταλλαχτεί σε γενίτσαρο των παγκοσμιοποιητών δεν μπορείς να το παίζεις «παρθένα» της αριστερής καθαρότητας. Μια πόρνη είσαι…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ

Καποτε η γωνια αυτη της γης,που παταμε και λεγεται Ελλαδα ειτανε δοξασμενη κι ευτυχισμενη κι ειχε ενα πολιτισμο που επι 2 1/2 χιλιαδες χρονια συνεχιζει να παραμενει και να θαυμαζεται απ' ολο τον κοσμο.
Κανενας σοφος η' ασοφος δεν μπορει μεχρι σημερα να γραψει
ουτε μια λεξη,αν δεν αναφερθει στα εργα,που αφησαν οι δημιουργοι αυτου του πολιτισμου,που λεγεται αρχαιος
ελληνικος πολιτισμος.
Καποτε,λοιπον,η χωρα μας ειτανε δοξασμενη,μα αργοτερα
την υποδουλωσαν κι εχασε την παλια της αυτη δοξα.
Μα υστερα απο καμποσα χρονια η χωρα μας σηκωθηκε
στο ποδι κι υστερα απο σκληρους αγωνες εναντια στη σκλαβια,παλι λευτερωθηκε.
Στην εποχη της σκλαβιας περασε σκληρα,μαυρα χρονια
και πολλοι ''εξυπνοι'',αναμεσα στους οποιους και καποιος Φαλμεραγιερ,ισχυριστηκαν πως η Ελληνικη φυλη εσβησε και οτι αυτη διασταυρωθηκε με αλλες φυλες,που δεν εχουν τιποτα κοινο με την αρχαια ελληνικη φυλη.Μα οτι και να πουνε δεν εχει καμια αξια.Την ελληνικοτητα μας την αποδειξαμε.Γεγονος ειναι οτο η χωρα μας ξεσηκωθηκε και ξαναγινηκε παλι λευτερη. Αυτο κανεις δεν τοθελε.Ουτε οι ξενοι βασιλιαδες,ουτε οι ντοπιοι κοτζαμπασηδες.Οι ξενοι
δεν το θελανε,γιατι φοβισμενοι απο τη Γαλλικη επανασταση,χτυπουσαν ολες τις εξεγερσεις και δημιουργησαν γι αυτο μεταξυ τους την Ιερη Συμμαχια.
Οι ντοπιοι κοτζαμπασηδες γιατι ταχανε καλα με τους Τουρκους και ξεζουμιζανε τον λαο.

Απο το λογο του Αρη στη Λαμια