Οι προλεταριοι δεν εχουν πατριδα
οσο η πατριδα ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ προλεταριους

Σάββατο 29 Μαρτίου 2008

Η ανήμπορη λύσσα των φελλών

Θαυμάστε τα «επιχειρήματα» των λυσσασμένων της νεοταξικής «αριστεράς» εναντίον του ΡΕΣΑΛΤΟ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:
http://jungle-report.blogspot.com/2008/03/blog-post_22.html

Η διαλεκτική της ταξικής συνείδησης και ο αλλοδαπός εφιάλτης
του εκδότη Θύμιου Παπανικολάου

Η εισβολή ενός ετερόκλητου πλήθους καθυστερημένων αλλοδαπών, με ξένο «πολιτισμό» και κυρίως χωρίς καμιά ιστορία αγώνων καταστρέφει κάθε λειτουργία μεταβολισμού των εμπειριών, αφανίζει κάθε συνεκτικό ιστό επικοινωνίας και δράσης [...] Το αυθεντικό σοσιαλιστικό κίνημα υπάρχει όταν το ιστορικό υποκείμενο που επωμίζεται το ρόλο της ανατροπής του καπιταλισμού εκφράζεται μέσα από την οργάνωση της πρωτοπορίας του, το κόμμα.[σ.σ. αν σας έλεγα ότι την τελευταία φράση την υπέγραψε ο Χίτλερ, θα με πιστεύατε; Κι όμως είναι μια αδέξια παρερμηνεία μιας κακομεταφρασμένης φράσης του Τρότσκι] Ο εκφυλισμός του μπολσεβίκικου κόμματος άρχισε από τη στιγμή που εισέβαλαν παθητικοί οπαδοί. Πνίγηκαν τα πρωτοπόρα στοιχεία του και ισοπεδώθηκε η επαναστατική του συνείδηση μέσα στο πλήθος των πολιτικά καθυστερημένων χειροκροτητών. Αυτό ακριβώς μεθοδεύουν και προωθούν σήμερα σε βάρος της ελληνικής κοινωνίας, με όργανα τους αλλοδαπούς… [Μήπως το ΛΑ.Ο.Σ. είναι μπολσεβικικό κόμμα και δεν το ξέραμε;]

Αυτά είναι τα «επιχειρήματα» των αδαών και παντελώς άσχετων μαρξιστικά. Την κραυγάζουσα θεωρητική και πολιτική τους ανεπέρκεια την λανσάρουν αφοριστικά σαν «αριστερή παντογνωσία». Χωρίς να έχουν ΠΟΤΕ προσεγγίσει, έστω και φιλολογικά, τους θεωρητικούς του μαρξισμού, ίσως και να μην έχουν ανοίξει και κανένα βιβλίο του Λένιν, μας εξισώνουν με τον Χίτλερ, γιατί μιλήσαμε για «οργάνωση της πρωτοπορίας»!!!
Παρερμηνεύσαμε, μας λένε τα αγράμματα συνασπιστήρια, μια «κακομεταφρασμένη φράση του Τρότσκι»!!! Ούτε καν νιώθουν την ανάγκη να μας παραπέμψουν στη φράση του Τρότσκι, τον οποίο αγνοούν δραματικά.

Με τέτοια «επιχειρήματα» προσπαθούν να μας προσδέσουν στο μπαμπούλα. Μόνο που κάθε αριστερός γνωρίζει ότι το κόμμα, ως οργάνωση της πρωτοπορίας, αποτελεί την πεμπτουσία της λενινιστικής θεωρίας. Σύμφωνα, με το φωστήρα της βλακείας, «Το τι να κάνουμε» και το «Ένα βήμα εμπρός δύο βήματα πίσω» του Λένιν θα τα υπέγραφε ο Χίτλερ!!!

Το ίδιο «βάθος» έχει και η άλλη μομφή. Αλήθεια πού κολλάει το «μήπως το ΛΑΟΣ είναι μπολσεβίκικο κόμμα και δεν το ξέραμε;».
Τέτοια διατυμπανιζόμενη βλακεία δύσκολα συναντάς. Μια περιγραφή που αναλύει την αποσύνθεση του κόμματος των μπολσεβίκων, που δείχνει δηλαδή πώς έπαψε να είναι η «οργανωμένη πρωτοπορία» της εργατικής τάξης, που κολλάει αυτή η περιγραφή με τον ΛΑ.Ο.Σ;;;

Απλώς, το εντελώς αυτό ακατάρτιστο συνασπιστήρι, προσπαθεί απεγνωσμένα να μας βάλλει την «στάμπα» του ακροδεξιού, σπερμολογώντας «τσιτάτα» κειμένων μας που δεν καταλαβαίνει γιατί στερείται δραματικά θεωρητικών και πολιτικών πόρων.

Τέτοια να λέτε. Δείχνουν πόσο αδαείς, ανεπαρκείς, αλλά και εγκάθετοι είστε.
Αυτά να βλέπουν και κάποιοι φίλοι που θεωρούν ότι πρέπει να κάνεις αβαρίες σε θέματα αρχών και να ασκείσαι σε διαχειριστικές τρίπλες για να αποφύγεις τις κατηγορίες της «ακροδεξιάς» στάμπας. Τέτοιοι «φόβοι» απλώς υποτιμούν τη δύναμη των πραγμάτων, υπερτιμούν την νεοταξική «αριστερή ηγεμονία» και το σπουδαιότερο: Επικαλύπτουν τους πραγματικούς κινδύνους και το ρόλο της «ροζ» καθεστωτικής ιδεολογίας. Δηλαδή επικαλύπτουμε το πρόσωπο του πραγματικού και υπαρκτού νέου φασισμού, κρυμμένοι πίσω από τους παρωχημένους και ανύπαρκτους «ακροδεξιούς» κινδύνους.
Η ακροδεξιά σήμερα εμφανίζεται με άλλα χρώματα και άλλες μάσκες…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ

Καποτε η γωνια αυτη της γης,που παταμε και λεγεται Ελλαδα ειτανε δοξασμενη κι ευτυχισμενη κι ειχε ενα πολιτισμο που επι 2 1/2 χιλιαδες χρονια συνεχιζει να παραμενει και να θαυμαζεται απ' ολο τον κοσμο.
Κανενας σοφος η' ασοφος δεν μπορει μεχρι σημερα να γραψει
ουτε μια λεξη,αν δεν αναφερθει στα εργα,που αφησαν οι δημιουργοι αυτου του πολιτισμου,που λεγεται αρχαιος
ελληνικος πολιτισμος.
Καποτε,λοιπον,η χωρα μας ειτανε δοξασμενη,μα αργοτερα
την υποδουλωσαν κι εχασε την παλια της αυτη δοξα.
Μα υστερα απο καμποσα χρονια η χωρα μας σηκωθηκε
στο ποδι κι υστερα απο σκληρους αγωνες εναντια στη σκλαβια,παλι λευτερωθηκε.
Στην εποχη της σκλαβιας περασε σκληρα,μαυρα χρονια
και πολλοι ''εξυπνοι'',αναμεσα στους οποιους και καποιος Φαλμεραγιερ,ισχυριστηκαν πως η Ελληνικη φυλη εσβησε και οτι αυτη διασταυρωθηκε με αλλες φυλες,που δεν εχουν τιποτα κοινο με την αρχαια ελληνικη φυλη.Μα οτι και να πουνε δεν εχει καμια αξια.Την ελληνικοτητα μας την αποδειξαμε.Γεγονος ειναι οτο η χωρα μας ξεσηκωθηκε και ξαναγινηκε παλι λευτερη. Αυτο κανεις δεν τοθελε.Ουτε οι ξενοι βασιλιαδες,ουτε οι ντοπιοι κοτζαμπασηδες.Οι ξενοι
δεν το θελανε,γιατι φοβισμενοι απο τη Γαλλικη επανασταση,χτυπουσαν ολες τις εξεγερσεις και δημιουργησαν γι αυτο μεταξυ τους την Ιερη Συμμαχια.
Οι ντοπιοι κοτζαμπασηδες γιατι ταχανε καλα με τους Τουρκους και ξεζουμιζανε τον λαο.

Απο το λογο του Αρη στη Λαμια