Οι προλεταριοι δεν εχουν πατριδα
οσο η πατριδα ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ προλεταριους

Δευτέρα 14 Απριλίου 2008

Ομοφυλόφιλοι εναντίον του ΣΥΝ



ΓΙΑ ΕΜΠΑΙΓΜΟ και φρούδες υποσχέσεις στο θέμα του πολιτικού γάμου μεταξύ ανθρώπων του ίδιου φύλου κατηγορεί η Ομοφυλοφιλική Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδας (ΟΛΚΕ) τον Συνασπισμό. Με δελτία τύπου που εξέδωσε η κοινότητα, καταγγέλλει ότι το κόμμα της αντιπολίτευσης κορόιδεψε -για εκλογικούς λόγους- τη συγκεκριμένη κατηγορία πολιτών, τάζοντας τους αρχικά οτι έχει τη δυνατότητα να πείσει δημάρχους να τελέσουν πολιτικούς γάμους σε ομοφυλόφιλα ζευγάρια και αφήνοντάς τους στη συνέχεια στα... κρύα του λουτρού. <<Η προτοβουλία της ΟΛΚΕ για τον πολιτικό γάμο βσίστικε σε σχετική μακρά συνεργασία με τον ΣΥΝ, με αποκορίφομα την εξεγκελία περί της δυνατότιτας του κόμματος να τελέσει πολιτικό γάμο, με τον ισχύοντα νόμο, από τον σημερινό πρόεδρο Αλέξη Τσίπρα στη γιορτή υπεριφάνειας, τον Ιούνιο του 2006 στην πλατεία Κλαυθμώνος>>, αναφέρει το δελτίο Τύπου και συνεχίζει <<Το ποιό πρόσφατο δελτίο τύπου σου ΣΥΝ εκδόθηκε στις 14 Μαρτίου 200 με θέμα "Για τον πολιτικό γάμο ομοφυλων", όπου μετεξύ άλλων αναφέρετε οτι υποστιρίζει τις δημοσιοποιημενες πρωτοβουλίες μελών της Ομοφυλοφιλικής και Λεσβιακής Κοινότητας Ελλάδος να τελέσουν πολιτικό γάμο, καθώς μάλιστα πιστεύει οτι το υπάρχον νομικό πλαίσιο, για τον πολιτικό γάμο, επιτρέπει τους γάμους ομοφυλόφυλων>> Ωστόσο, σύμφωνα με την ΟΛΚΕ μεταξύ της κοινότητας και του κόμματος της Κουμουνδούρου δεν υπήρξε επικοινωνία, έως την περασμένη Πέμπτη στελέχη του ΣΥΝ ανακοίνωσαν πως οι δήμαρχοι τους οποίους επηρεάζει το κόμμα αρνούνται να τελέσουν τους συγκεκριμένους γάμους. Ως εκ τούτου, η κοινότητα καλεί τον Συνασπισμό να εξηγήσει γιατί προέβαλε το συγκεκριμένο θέμα χωρίς να έχει εξασφαλίσει τη συναίνεση κάποιων δημάρχων, καταλήγοντας πως από εδώ και στο εξής θα συνεργαστεί και με άλλους πολιτικούς χώρους, ώστε να εφαρμοστεί ο γάμος και στα ζευγάρια το ίδιου φύλου.

AΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕSRRΕSSΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ

Καποτε η γωνια αυτη της γης,που παταμε και λεγεται Ελλαδα ειτανε δοξασμενη κι ευτυχισμενη κι ειχε ενα πολιτισμο που επι 2 1/2 χιλιαδες χρονια συνεχιζει να παραμενει και να θαυμαζεται απ' ολο τον κοσμο.
Κανενας σοφος η' ασοφος δεν μπορει μεχρι σημερα να γραψει
ουτε μια λεξη,αν δεν αναφερθει στα εργα,που αφησαν οι δημιουργοι αυτου του πολιτισμου,που λεγεται αρχαιος
ελληνικος πολιτισμος.
Καποτε,λοιπον,η χωρα μας ειτανε δοξασμενη,μα αργοτερα
την υποδουλωσαν κι εχασε την παλια της αυτη δοξα.
Μα υστερα απο καμποσα χρονια η χωρα μας σηκωθηκε
στο ποδι κι υστερα απο σκληρους αγωνες εναντια στη σκλαβια,παλι λευτερωθηκε.
Στην εποχη της σκλαβιας περασε σκληρα,μαυρα χρονια
και πολλοι ''εξυπνοι'',αναμεσα στους οποιους και καποιος Φαλμεραγιερ,ισχυριστηκαν πως η Ελληνικη φυλη εσβησε και οτι αυτη διασταυρωθηκε με αλλες φυλες,που δεν εχουν τιποτα κοινο με την αρχαια ελληνικη φυλη.Μα οτι και να πουνε δεν εχει καμια αξια.Την ελληνικοτητα μας την αποδειξαμε.Γεγονος ειναι οτο η χωρα μας ξεσηκωθηκε και ξαναγινηκε παλι λευτερη. Αυτο κανεις δεν τοθελε.Ουτε οι ξενοι βασιλιαδες,ουτε οι ντοπιοι κοτζαμπασηδες.Οι ξενοι
δεν το θελανε,γιατι φοβισμενοι απο τη Γαλλικη επανασταση,χτυπουσαν ολες τις εξεγερσεις και δημιουργησαν γι αυτο μεταξυ τους την Ιερη Συμμαχια.
Οι ντοπιοι κοτζαμπασηδες γιατι ταχανε καλα με τους Τουρκους και ξεζουμιζανε τον λαο.

Απο το λογο του Αρη στη Λαμια