Οι προλεταριοι δεν εχουν πατριδα
οσο η πατριδα ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ προλεταριους

Δευτέρα, 14 Απριλίου 2008

Οργάνωση για τα ανθρώπινα δικαιώματα που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη προκαλεί απίστευτα την Ελλάδα!

"Μετά το Ελληνικό veto στην ένταξη της FYROM στο ΝΑΤΟ, το Δ.Σ. της μη κυβερνητικής οργάνωσης "ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ", που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη και λειτουργεί νομίμως υπό τον Ελληνικό νόμο 59/1974, απευθύνει ανοικτή επιστολή στον Πρωθυπουργό της Μακεδονίας (όπως αναφέρεται), καλώντας των να λάβει 17 άμεσα μέτρα κατά της Ελλάδος.Τα 17 μέτρα που πρέπει να επιβληθούν άμεσα κατά της Ελλάδας είναι τα εξής: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΑ ΦΡΙΞΕΤΕ:

1)Αμεση καταγγελία από την Μακεδονική κυβέρνηση της ενδιάμεσης συμφωνίας Ελλάδας-Μακεδονίας της 13-9-1995 με την επίδοση διπλωματικής νότας στην Αθήνα και παράλληλη κοινοποίηση στον Γ.Γ. του ΟΗΕ. Αιτιολόγηση: Η άσκηση ελληνικού Veto κατά της Μακεδονίας στην διάσκεψη κορυφής του ΝΑΤΟ, πράξη που παραβιάζει ευθέως και απροκάλυπτα το άρθρ.11 παρ.1 της ενδιάμεσης συμφωνίας μεταξύ των δύο χωρών.

2)Επαναφορά της καταργηθείσας Μακεδονικής σημαίας με τον ήλιο του Κούτλες (Βεργίνας).

3)Επιβολή εμπορικού εμπάργκο κατά της Ελλάδας με απαγόρευση transito διέλευσης εμπορευμάτων πάσης φύσεως μέσω της σιδηροδρομικής και οδικής γραμμής Αθηνών-Θεσσαλονίκης-Σκοπίων-Νις-Βελιγραδίου και αντίστροφα. Υπενθυμίζουμε ότι τον Φεβρουάριο 1994 η τότε κυβέρνηση Α. Παπανδρέου είχε επιβάλλει κατά της Μακεδονίας ανάλογο εμπορικό εμπάργκο από την Ελευθέρα Ζώνη του λιμένα Θεσσαλονίκης με συνέπεια να υποστείτε οικονομική ζημία 1,5 δισ. δολλαρίων σε διάστημα 19 μηνών.

4)Ολα τα εισαγόμενα από την Ελλάδα στην Μακεδονία προϊόντα θα επιστρέφονται εφ' όσον δεν αναφέρουν ρητά ως χώρα προορισμού την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (Macedonia, Македонија, Македония). Το μέτρο αυτό θα εφαρμοσθή τόσον στους τελωνειακούς σταθμούς Γκέβγκελι, Νεγκόσιανη (Νίκη) και Ντόϊραν όσο και στους αεροπορικούς μεταφορείς. Το ίδιο για ταχυδρομικά δέματα και επιστολές που θα επιστρέφονται με την ένδειξη "άγνωστος παραλήπτης".

ΑΠΟ ΤΟ GREEKALERT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ

Καποτε η γωνια αυτη της γης,που παταμε και λεγεται Ελλαδα ειτανε δοξασμενη κι ευτυχισμενη κι ειχε ενα πολιτισμο που επι 2 1/2 χιλιαδες χρονια συνεχιζει να παραμενει και να θαυμαζεται απ' ολο τον κοσμο.
Κανενας σοφος η' ασοφος δεν μπορει μεχρι σημερα να γραψει
ουτε μια λεξη,αν δεν αναφερθει στα εργα,που αφησαν οι δημιουργοι αυτου του πολιτισμου,που λεγεται αρχαιος
ελληνικος πολιτισμος.
Καποτε,λοιπον,η χωρα μας ειτανε δοξασμενη,μα αργοτερα
την υποδουλωσαν κι εχασε την παλια της αυτη δοξα.
Μα υστερα απο καμποσα χρονια η χωρα μας σηκωθηκε
στο ποδι κι υστερα απο σκληρους αγωνες εναντια στη σκλαβια,παλι λευτερωθηκε.
Στην εποχη της σκλαβιας περασε σκληρα,μαυρα χρονια
και πολλοι ''εξυπνοι'',αναμεσα στους οποιους και καποιος Φαλμεραγιερ,ισχυριστηκαν πως η Ελληνικη φυλη εσβησε και οτι αυτη διασταυρωθηκε με αλλες φυλες,που δεν εχουν τιποτα κοινο με την αρχαια ελληνικη φυλη.Μα οτι και να πουνε δεν εχει καμια αξια.Την ελληνικοτητα μας την αποδειξαμε.Γεγονος ειναι οτο η χωρα μας ξεσηκωθηκε και ξαναγινηκε παλι λευτερη. Αυτο κανεις δεν τοθελε.Ουτε οι ξενοι βασιλιαδες,ουτε οι ντοπιοι κοτζαμπασηδες.Οι ξενοι
δεν το θελανε,γιατι φοβισμενοι απο τη Γαλλικη επανασταση,χτυπουσαν ολες τις εξεγερσεις και δημιουργησαν γι αυτο μεταξυ τους την Ιερη Συμμαχια.
Οι ντοπιοι κοτζαμπασηδες γιατι ταχανε καλα με τους Τουρκους και ξεζουμιζανε τον λαο.

Απο το λογο του Αρη στη Λαμια