Οι προλεταριοι δεν εχουν πατριδα
οσο η πατριδα ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ προλεταριους

Δευτέρα 12 Μαΐου 2008

ΤΟ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ


Τα δεδομένα:Ο παγκόσμιος καπιταλισμός δεν αυτορυθμίζεται από τα χρηματιστήρια, ούτε επίσης κινείται στα πλαίσια μιας απόλυτης εποπτείας των πάντων.
Οι πολιτικοί υπηρέτες του δεν είναι άγιοι, αλλά μίσθαρνα και αδίστακτα όργανα της παγκόσμιας τάξης πραγμάτων. Οι κύκλοι που εξουσιάζουν τον πλανήτη δεν είναι δυστυχώς οι πνευματικοί κολοσσοί που νοιάζονται για την τύχη του, αλλά μικρόψυχες ημιτελείς οντότητες και ανασφαλή από την πλεονεξία και την φιλαργυρία τους υποκείμενα. Οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν για την ανθρωπότητα πηγάζουν από αυτές τις διαταραγμένες προσωπικότητες του υποτιθέμενου «περιούσιου λαού». Όλα κινούνται στα πλαίσια συμφερόντων και εν μέρει κάτω από τις φαντασιακές εμμονές, τις θρησκευτικές και θεωρητικές ιδεοληψίες μερικών σύντρελλων παγκοσμιοκρατόρων που ελέγχουν τον παγκόσμιο πλούτο με πολυεθνικές και μονοπωλιακές επιχειρήσεις, τράπεζες, ενεργειακούς πόρους, ορυχεία πολύτιμων λίθων και ορυκτών, φαρμακευτικές και τεχνολογικές εταιρείες, τις επικοινωνίες, το διεθνές εμπόριο, την πολεμική βιομηχανία, τα μέσα ενημέρωσης, υποτακτικούς διανοούμενους και εθελόδουλους πολιτικούς διεκπεραιωτές. Η δύναμη που συσσωρεύουν είναι τεράστια και γιαυτό άκρως επικίνδυνη. Η λεγόμενη συνομωσία δεν είναι παρά μια φανερή μεθόδευση επιβολής κοινωνικών προτύπων μέσω των πολιτικών νομιμοποιήσεων αυτών των κύκλων. Μακριά από την δαιμονοποίηση των πάντων και πέρα από την υπερβολή του απολύτου οικονομικού και πολιτικού ελέγχου, οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι οι συγκεκριμένες δυνάμεις έχουν πετύχει να θέσουν υπό την ηγεμονία τους τούς σημαντικότερους και κρισιμότερους οικονομικούς τομείς και τους κεντρικούς διεθνείς πολιτικούς θεσμούς της ανθρωπότητας.
Το πολιτικό μοντέλο

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Έτσι επίσημα ζητούν να διευθετηθούν τα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν τον κόσμο, με την υπερσυγκέντρωση εξουσίας σε ένα διεθνές κέντρο. Το ζητάει τόσο η σοσιαλιστική διεθνής, όσο και μεγάλος κύκλος διανοουμένων καθώς και αρκετοί μεγιστάνες του πλούτου. Ψευδεπίγραφα ονομάζουν την παγκόσμια δικτατορία ως «Παγκόσμια Δημοκρατική Διακυβέρνηση»!


Το κοινωνικό μοντέλο
Ο ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Τον προωθούν ως αναγκαστικό μονόδρομο βαβυλωνοποίησης των κοινωνιών με πανσπερμίες φυλών, θρησκευτικών και παραθρησκευτικών ομάδων, αιρέσεων, κατευθυνόμενες μετακινήσεις πληθυσμών, διαφοροποίηση κοινωνικών ιδιαιτεροτήτων (ομοφυλόφιλοι), προώθηση του μικτού ερμαφρόδιτου προτύπου, δημιουργία κοινωνικών αποκλεισμών (γκέτο)για ασύμβατες πολιτιστικές οντότητες πχ τσιγγάνοι, επιτηρούμενη ενίσχυση κλειστών επιθετικών φανατικών θρησκευτικών ομάδων πχ ισλαμιστών, (αρκεί να επιτίθενται σε χριστιανούς για να πάνε στον παράδεισο), επιβολή της αγγλικής γλώσσας ως παγκόσμιας γλώσσας, κατάργηση των τοπικών πολιτισμών ως εμπόδιο στην ομοιόμορφη προώθηση καταναλωτικών προτύπων, διάλυση της ταυτότητας και νόθευση της συνείδησης των ιστορικών εθνών που αντιστέκονται στα σχέδια τους. Επιπλέον διοικητικός γεωγραφικός κατακερματισμός των κρατών με την κατασκευή περιφερειών που θα αποκτήσουν τεχνητά εθνοτική συνείδηση γεωγραφικού τύπου, με τελικό στόχο τον διαμελισμό και τις αποσκιρτήσεις ως αυτόνομες οντότητες. Ξεχωριστή είναι η παγκόσμια διασυνδεδεμένη αθεϊστική ομάδα των μυστικών εταιριών. Ιδιαίτερη είναι η περίπτωση της λέσχης Μπίλντερμπεργκ και της Τριμερούς που συντονίζουν τα φανερά τους σχέδια στρατολογώντας και ενσωματώνοντας δυνάμεις από όλες τις χώρες του κόσμου. Πίσω από αυτές μια πιο κλειστή ομάδα προετοιμάζει τις κινήσεις και κάποιες υποδεέστερες , αλλά εξίσου σημαντικές εξειδικεύουν και εφαρμόζουν τις αποφάσεις τους πχ Ίδρυμα Σόρος.

Ενδιάμεσοι σταθμοί
Η ΕΥΡΩΠΗ ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ
Αντί για ομόσπονδη Ευρώπη κυρίαρχων κρατών, προωθούνται αυτονομήσεις καταρχήν των νησιωτικών περιοχών ( Κορσική, Σαρδηνία, Σικελία, Κρήτη κλπ) και στην συνέχεια πολυπολιτισμικών περιοχών ( ενωμένη γεωγραφικά Μακεδονία, ενωμένη γεωγραφικά Θράκη, Βασκωνία,κλπ).

ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ
Είμαστε στο στάδιο της τεχνητής κατασκευής μειονοτήτων, της κατευθυνόμενης μεταναστευτικής εισβολής, της διάλυσης της εθνικής ταυτότητας, της κοινωνικής κρίσης, της κατάλυσης των παραδοσιακών αξιών, της μεθοδευμένης πτώχευσης, του ελέγχου των μέσων ενημέρωσης, της ποδηγέτησης των παραδοσιακών κομμάτων και της παραλλήλου προετοιμασίας όλων των σεναρίων που προείπαμε.

Του Αλέξανδρου Χρυσανθακόπουλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ

Καποτε η γωνια αυτη της γης,που παταμε και λεγεται Ελλαδα ειτανε δοξασμενη κι ευτυχισμενη κι ειχε ενα πολιτισμο που επι 2 1/2 χιλιαδες χρονια συνεχιζει να παραμενει και να θαυμαζεται απ' ολο τον κοσμο.
Κανενας σοφος η' ασοφος δεν μπορει μεχρι σημερα να γραψει
ουτε μια λεξη,αν δεν αναφερθει στα εργα,που αφησαν οι δημιουργοι αυτου του πολιτισμου,που λεγεται αρχαιος
ελληνικος πολιτισμος.
Καποτε,λοιπον,η χωρα μας ειτανε δοξασμενη,μα αργοτερα
την υποδουλωσαν κι εχασε την παλια της αυτη δοξα.
Μα υστερα απο καμποσα χρονια η χωρα μας σηκωθηκε
στο ποδι κι υστερα απο σκληρους αγωνες εναντια στη σκλαβια,παλι λευτερωθηκε.
Στην εποχη της σκλαβιας περασε σκληρα,μαυρα χρονια
και πολλοι ''εξυπνοι'',αναμεσα στους οποιους και καποιος Φαλμεραγιερ,ισχυριστηκαν πως η Ελληνικη φυλη εσβησε και οτι αυτη διασταυρωθηκε με αλλες φυλες,που δεν εχουν τιποτα κοινο με την αρχαια ελληνικη φυλη.Μα οτι και να πουνε δεν εχει καμια αξια.Την ελληνικοτητα μας την αποδειξαμε.Γεγονος ειναι οτο η χωρα μας ξεσηκωθηκε και ξαναγινηκε παλι λευτερη. Αυτο κανεις δεν τοθελε.Ουτε οι ξενοι βασιλιαδες,ουτε οι ντοπιοι κοτζαμπασηδες.Οι ξενοι
δεν το θελανε,γιατι φοβισμενοι απο τη Γαλλικη επανασταση,χτυπουσαν ολες τις εξεγερσεις και δημιουργησαν γι αυτο μεταξυ τους την Ιερη Συμμαχια.
Οι ντοπιοι κοτζαμπασηδες γιατι ταχανε καλα με τους Τουρκους και ξεζουμιζανε τον λαο.

Απο το λογο του Αρη στη Λαμια