Οι προλεταριοι δεν εχουν πατριδα
οσο η πατριδα ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ προλεταριους

Τρίτη 27 Μαΐου 2008

Ε, καλά τώρα. Άλλη μια ξεφτίλα για το Καρπενήσι

"Ως γνωστόν το Κεφαλόβρυσο αποτελεί για την ευρύτερη περιοχή του Καρπενησίου, περιοχή άφατου κάλους και μεγάλο πόλο έλξης τουριστών. Παρόλα αυτά όμως και φέτος κύριε Δήμαρχε όχι μόνο δεν μεριμνήσατε να τον περιποιηθείτε και να τον καλλωπίσετε, ως ο πλέον αρμόδιος, παραμονές του Πάσχα και των μυριάδων τουριστών που το επισκέφτηκαν, αλλά για ακόμα μια φορά δείξατε την παντελή αδιαφορία σας, εσείς και ολόκληρο το Δ.Σ. της πόλης μας, με αποτέλεσμα, για άλλη μια φορά, το ωραίο και ιστορικό αυτό μέρος της



πόλης μας να αποτελέσει ντροπή και όνειδος για σας προσωπικά κε Δήμαρχε, ως επίσης για ολόκληρο το Δ.Σ. αλλά και για μας και το νομό μας ολόκληρο.

Όχι μόνο κύριε Δήμαρχε δεν μεριμνήσατε να τοποθετήσετε τις γνωστές σε όλους πάπιες στην εκείσε λιμνούλα, αλλά η βρώμα και η δυσωδία των στάσιμων νερών αυτής από το περυσινό καλοκαίρι, αλλά και της άλλης λίμνης είναι απερίγραπτες ακόμα και σήμερα. Σκουπίδια παντού, βρώμα και δυσωδία παντού, μπουκάλια σπασμένα μέσα στα στάσιμα νερά των λιμνών που βρωμάνε και ζέχνουν από χιλιόμετρα μακριά, πλαστικά όλων των ειδών και τύπων.

Πολλά Συγχαρητήρια λοιπόν κύριε Δήμαρχε για την ευαισθησία την δική σας, αλλά και των πολυπληθών συμβούλων σας, από τους οποίους κανένας δεν έθιξε το θέμα αυτό στα Δημοτικά σας Συμβούλια, αλλά προτιμάτε όλοι σας να αναλώνεστε με το αν το Καρπενήσι θα αδερφωθεί με το Μίτσιγκαν.

Εμάς τους Καρπενησιώτες κύριε Δήμαρχε και κύριοι Σύμβουλοι, δεν μας ενδιαφέρει αν το Καρπενήσι θα γίνει αδερφή πόλη, ας γίνει και ξαδέρφη, μας ενδιαφέρει όμως δεόντως να επιμεληθείτε την καθαριότητα της πόλης μας και του Κεφαλόβρυσου ιδίως, να σταματήσει πια αυτή η άθλια εικόνα της βρωμιάς και δυσωδίας του αλλά και της επιμελημένης αδιαφορίας σας.

Επιτρέψτε λοιπόν στον ιδιοκτήτη του εστιατορίου να το καθαρίζει, αφού είστε ανίκανος και ανάξιος να το καθαρίσετε εσείς, επιτρέψτε σε τρίτους να διώξουν τα βρωμόνερα, να το καθαρίσουν, να φέρουν τις πάπιες και να σταματήσουν τις τριτοκοσμικές αυτές συνθήκες, στις οποίες συνεχίζετε και φέτος να το διατηρείτε, χωρίς δυστυχώς να ιδρώνει το αυτάκι σας"!http://www.evrytanika.gr/0281-0300/0288/scolian.htm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ

Καποτε η γωνια αυτη της γης,που παταμε και λεγεται Ελλαδα ειτανε δοξασμενη κι ευτυχισμενη κι ειχε ενα πολιτισμο που επι 2 1/2 χιλιαδες χρονια συνεχιζει να παραμενει και να θαυμαζεται απ' ολο τον κοσμο.
Κανενας σοφος η' ασοφος δεν μπορει μεχρι σημερα να γραψει
ουτε μια λεξη,αν δεν αναφερθει στα εργα,που αφησαν οι δημιουργοι αυτου του πολιτισμου,που λεγεται αρχαιος
ελληνικος πολιτισμος.
Καποτε,λοιπον,η χωρα μας ειτανε δοξασμενη,μα αργοτερα
την υποδουλωσαν κι εχασε την παλια της αυτη δοξα.
Μα υστερα απο καμποσα χρονια η χωρα μας σηκωθηκε
στο ποδι κι υστερα απο σκληρους αγωνες εναντια στη σκλαβια,παλι λευτερωθηκε.
Στην εποχη της σκλαβιας περασε σκληρα,μαυρα χρονια
και πολλοι ''εξυπνοι'',αναμεσα στους οποιους και καποιος Φαλμεραγιερ,ισχυριστηκαν πως η Ελληνικη φυλη εσβησε και οτι αυτη διασταυρωθηκε με αλλες φυλες,που δεν εχουν τιποτα κοινο με την αρχαια ελληνικη φυλη.Μα οτι και να πουνε δεν εχει καμια αξια.Την ελληνικοτητα μας την αποδειξαμε.Γεγονος ειναι οτο η χωρα μας ξεσηκωθηκε και ξαναγινηκε παλι λευτερη. Αυτο κανεις δεν τοθελε.Ουτε οι ξενοι βασιλιαδες,ουτε οι ντοπιοι κοτζαμπασηδες.Οι ξενοι
δεν το θελανε,γιατι φοβισμενοι απο τη Γαλλικη επανασταση,χτυπουσαν ολες τις εξεγερσεις και δημιουργησαν γι αυτο μεταξυ τους την Ιερη Συμμαχια.
Οι ντοπιοι κοτζαμπασηδες γιατι ταχανε καλα με τους Τουρκους και ξεζουμιζανε τον λαο.

Απο το λογο του Αρη στη Λαμια