Οι προλεταριοι δεν εχουν πατριδα
οσο η πατριδα ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ προλεταριους

Δευτέρα 26 Μαΐου 2008

" Δολοφονούν" τα δέντρα στα Ιλίσσια

"Ένα έγκλημα πρωτοφανές γίνεται αυτές τις μέρες στην περιοχή Αγίου Χαραλάμπους και συγκεκριμένα, στην οδό Διοχάρους, στα σύνορα Καισαριανή-Ιλίσσια. Εδώ και δυο χρόνια το ΥΠΕΧΩΔΕ,κατόπιν διαγωνισμού,ανέθεσε σε μια κατασκευαστική εταιρεία,να ανεγείρει υπόγειο γκαράζ 386 θέσεων, κόβοντας 90 δέντρα που υπάρχουν στη νησίδα, πλάτους 10 μ.,στο κέντρο της οδού Διοχάρους, να την σκάψει και να καταστρέψει αυτή την πράσινη όαση. Οι κάτοικοι ξεσηκωθήκαμε, οι αρμόδιοι επεσήμαναν τον κίνδυνο καταστροφής του υπογείου υδροφόρου ορίζοντα, αποδείξαμε ότι μπορούν και παρκάρουν, στη Διοχάρους, ήδη, άνετα 250 αυτοκίνητα, καταφύγαμε στο ΣτΕ., το οποίο και ανέστειλλε την κατασκευή. Όμως εδώ και ένα μήνα έγινε κάτι τρομακτικό:
ΒΡΕΘΗΚΑΝ, ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ, ΜΙΚΡΕΣ,ΤΡΎΠΙΕΣ,

ΣΑΚΚΟΥΛΕΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΑΙΝΕΙ.!!!

Καταστρέψαμε αμέσως όλες αυτές τις σακούλες και βάλαμε «βάρδιες» παρακολούθησης κάθε ύποπτης κίνησης επανάληψης του εγκλήματος. Αμέσως καταφύγαμε στο Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο, αυτό εξέτασε το υγρό και αποφάνθηκε ( αρ.πρωτ.6495/13.12.07): « ..στο υγρό που μας φέρατε έγινε βιοδοκιμή για την ανίχνευση σ’αυτό φυτοτοξικής ουσίας που θα μπορούσε να προκαλέσει ζημιά στα δέντρα…Το αποτέλεσμα της βιοδοκιμής ήταν ΘΕΤΙΚΟ..»

Όλα τα επίσημα στοιχεία, γιαυτή την εγκληματική ενέργεια,θα τα δώσουμε στον Εισαγγελέα και ελπίζουμε να βρεθούν και να τιμωρηθούν οι ένοχοι. παραδειγματικά. Πιστεύουμε ότι έχουμε τη συμπαράσταση όλων των Αθηναίων και όλων των υπεύθυνων Πολιτών.. "

Aθήνα 12.1.2008

Για την Επιτροπή Ενεργοποιημένων Πολιτών
της περιοχής Αγίου Χαραλάμπους Ιλισίων.
Χρήστος Καλογερόπουλος ( Πολιτικός Μηχανικός )
Βέρα Λύχνου, Στέφανος Ληναίος

AΠΟ ΤΟ ΡΕΣΑΛΤΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ

Καποτε η γωνια αυτη της γης,που παταμε και λεγεται Ελλαδα ειτανε δοξασμενη κι ευτυχισμενη κι ειχε ενα πολιτισμο που επι 2 1/2 χιλιαδες χρονια συνεχιζει να παραμενει και να θαυμαζεται απ' ολο τον κοσμο.
Κανενας σοφος η' ασοφος δεν μπορει μεχρι σημερα να γραψει
ουτε μια λεξη,αν δεν αναφερθει στα εργα,που αφησαν οι δημιουργοι αυτου του πολιτισμου,που λεγεται αρχαιος
ελληνικος πολιτισμος.
Καποτε,λοιπον,η χωρα μας ειτανε δοξασμενη,μα αργοτερα
την υποδουλωσαν κι εχασε την παλια της αυτη δοξα.
Μα υστερα απο καμποσα χρονια η χωρα μας σηκωθηκε
στο ποδι κι υστερα απο σκληρους αγωνες εναντια στη σκλαβια,παλι λευτερωθηκε.
Στην εποχη της σκλαβιας περασε σκληρα,μαυρα χρονια
και πολλοι ''εξυπνοι'',αναμεσα στους οποιους και καποιος Φαλμεραγιερ,ισχυριστηκαν πως η Ελληνικη φυλη εσβησε και οτι αυτη διασταυρωθηκε με αλλες φυλες,που δεν εχουν τιποτα κοινο με την αρχαια ελληνικη φυλη.Μα οτι και να πουνε δεν εχει καμια αξια.Την ελληνικοτητα μας την αποδειξαμε.Γεγονος ειναι οτο η χωρα μας ξεσηκωθηκε και ξαναγινηκε παλι λευτερη. Αυτο κανεις δεν τοθελε.Ουτε οι ξενοι βασιλιαδες,ουτε οι ντοπιοι κοτζαμπασηδες.Οι ξενοι
δεν το θελανε,γιατι φοβισμενοι απο τη Γαλλικη επανασταση,χτυπουσαν ολες τις εξεγερσεις και δημιουργησαν γι αυτο μεταξυ τους την Ιερη Συμμαχια.
Οι ντοπιοι κοτζαμπασηδες γιατι ταχανε καλα με τους Τουρκους και ξεζουμιζανε τον λαο.

Απο το λογο του Αρη στη Λαμια