Οι προλεταριοι δεν εχουν πατριδα
οσο η πατριδα ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ προλεταριους

Δευτέρα 26 Μαΐου 2008

Μπαρόβιοι επαναστάτες

Ο ΣΥΡΙΖΑ, μέρα με τη μέρα, αποκαλύπτει χωρίς προσχήματα το ποιόν του και τον βρώμικο ρόλο που διαδραματίζει σε βάρος του Αριστερού Κινήματος, παρασύροντας αφελείς αγωνιστές.

Πρόσφατο παράδειγμα αποτελεί η ομιλία του Περικλή Κοροβέση, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος στις 16 Μαΐου 2008 βρέθηκε στην Πάτρα, σε παρουσίαση βιβλίων για το "Μάη του '68". Εκεί, βεβαίως, ο γνωστός "μπαρόβιος επαναστάτης" (που πιο πολύ θυμίζει αλκοολικό μουζίκο επί ΕΣΣΔ) δεν έχασε την ευκαιρία να δείξει το ήθος, τόσο το δικό του, όσο και του κόμματός του.


Πιο συγκεκριμένα, όπως κατέγραψε το ρεπορτάζ της εφημερίδας "Πελοπόννησος", καταφέρθηκε ενάντια τόσο στη μεγάλη Οκτωβριανή Επανάσταση του 1917, όσο και ενάντια στην ηγεσία του ΚΚΕ. Μάλιστα, όχι μόνο δεν

περιορίστηκε να χρίσει το γαλλικό Μάη «πιο σημαντικό από την μπολσεβίκικη επανάσταση» για την οποία αποφάνθηκε πως... «ήταν μια επανάσταση μειοψηφίας, η επανάστασή της χτίστηκε εκμηδενίζοντας ή σκοτώνοντας τους συμμάχους» και άλλα τέτοια ανιστόρητα. Αλλά, κατρακυλώντας στο έσχατο όριο της χυδαιότητας, έφθασε στο σημείο να πει, απαντώντας στο ερώτημα που ο ίδιος έθεσε για το «τι έδωσε, σήμερα η μπολσεβίκικη επανάσταση;», είπε: «Εδωσε την Κίνα και τις εκτελέσεις της, την Αλέκα Παπαρήγα, αλλά και το Βιετνάμ, όπου ανθεί η παιδική πορνεία»!


Βεβαίως, το μίσος τους για την Οχτωβριανή Επανάσταση τους οδηγεί σε τέτοιες χυδαιότητες. Θαυμάστε την ηθική της αριστεροσύνης ενός «δήθεν αντί», που κάνει τον πολύ «προοδευτικό» ξεστομίζοντας μπόχα και σαπίλα.

Τι να πούμε εμείς; Το μόνο που έχουμε να σχολιάσουμε, είναι ότι με τη λογική του αργόσχολου πλανόδιου των μπαρ και του... 60άρη εφήβου (στο μυαλό), ομοίως και η Γαλλική επανάσταση, πλάι με όλες τις αστικές επαναστάσεις, θα έπρεπε να καταδικαστεί, γιατί γέννησε τις μεγαλύτερες ανθρωποσφαγές και τη σημερινή βαρβαρότητα του καπιταλιστικού κόσμου.

Ως εκ τούτου, ούτε η εξέγερση του Μάη '68 έπρεπε να γίνει, γιατί απ' αυτήν ξεπήδησαν όλα τα μεταλλαγμένα "αριστερά" εκτρώματα, που αποτελούν σήμερα το σκληρό πυρήνα της νεοφιλελεύθερης Παγκοσμιοποίησης.

Με την Κοροβέσεια "λογική", δεν θα έπρεπε να γίνει καμία επανάσταση στην Ιστορία, ακόμα καλύτερα θα ήταν να μέναμε στην Εποχή των Σπηλαίων.

Για τον καπιταλισμό, βεβαίως, ούτε κουβέντα, αυτός ο δήθεν "ριζοσπάστης" και "ανατρεπτικός επαναστάτης" του ΣΥΡΙΖΑ! Ούτε αναρωτιέται για τα αίτια του εκφυλισμού της Ρώσικης Επανάστασης. Απλώς την αφορίζει, ξετυλίγοντας τα ρετάλια της σκέψης του και δικαιώνοντας την καπιταλιστική φρίκη και βαρβαρότητα.

Μήπως όμως αυτός δεν είναι και ο πραγματικός ρόλος του ΣΥΡΙΖΑ;


ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ:
http://kokkinipatrida.blogspot.com/2008/05/blog-post_22.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ

Καποτε η γωνια αυτη της γης,που παταμε και λεγεται Ελλαδα ειτανε δοξασμενη κι ευτυχισμενη κι ειχε ενα πολιτισμο που επι 2 1/2 χιλιαδες χρονια συνεχιζει να παραμενει και να θαυμαζεται απ' ολο τον κοσμο.
Κανενας σοφος η' ασοφος δεν μπορει μεχρι σημερα να γραψει
ουτε μια λεξη,αν δεν αναφερθει στα εργα,που αφησαν οι δημιουργοι αυτου του πολιτισμου,που λεγεται αρχαιος
ελληνικος πολιτισμος.
Καποτε,λοιπον,η χωρα μας ειτανε δοξασμενη,μα αργοτερα
την υποδουλωσαν κι εχασε την παλια της αυτη δοξα.
Μα υστερα απο καμποσα χρονια η χωρα μας σηκωθηκε
στο ποδι κι υστερα απο σκληρους αγωνες εναντια στη σκλαβια,παλι λευτερωθηκε.
Στην εποχη της σκλαβιας περασε σκληρα,μαυρα χρονια
και πολλοι ''εξυπνοι'',αναμεσα στους οποιους και καποιος Φαλμεραγιερ,ισχυριστηκαν πως η Ελληνικη φυλη εσβησε και οτι αυτη διασταυρωθηκε με αλλες φυλες,που δεν εχουν τιποτα κοινο με την αρχαια ελληνικη φυλη.Μα οτι και να πουνε δεν εχει καμια αξια.Την ελληνικοτητα μας την αποδειξαμε.Γεγονος ειναι οτο η χωρα μας ξεσηκωθηκε και ξαναγινηκε παλι λευτερη. Αυτο κανεις δεν τοθελε.Ουτε οι ξενοι βασιλιαδες,ουτε οι ντοπιοι κοτζαμπασηδες.Οι ξενοι
δεν το θελανε,γιατι φοβισμενοι απο τη Γαλλικη επανασταση,χτυπουσαν ολες τις εξεγερσεις και δημιουργησαν γι αυτο μεταξυ τους την Ιερη Συμμαχια.
Οι ντοπιοι κοτζαμπασηδες γιατι ταχανε καλα με τους Τουρκους και ξεζουμιζανε τον λαο.

Απο το λογο του Αρη στη Λαμια